Schroei.nl
Vurig entertainment

Kosten

Onze show bestaat uit een optreden van ca 15 minuten door 3 artiesten. Kosten hiervoor zijn 150,- ex reiskosten. Voor een exacte berekening van de kosten voor uw evenement, neem alstublieft contact met ons op via info@schroei.nl

Via onze partner Maroda-events.nl kunnen wij uw evenement ook voorzien van de nodige feestverlichting, muziek en ander entertainment.


Voorwaarden

Te leveren door opdrachtgever:
- Een open ruimte in de buitenlucht van ca 5 meter diameter met wind in de rug.
- Eventueel stroom (tbv verlichting en geluid)

Een boeking is pas definitief wanneer een aanbetaling van 50% van het afgesproken gage is voldaan.
In de voorbereiding van een evenement maken wij kosten. Bij annulering later dan 2 weken voor het evenement, zullen wij gemaakte kosten in mindering brengen op de restitutie.

Onze activiteiten brengen risico’s met zich mee. Wij trainen onszelf op het omgaan met deze risico’s, hoe onze omgeving daar op kan reageren en hoe wij de omgeving daarop kunnen voorbereiden. Voor risico’s en incidenten die hier buiten vallen nemen wij geen verantwoordelijkheid.

Schroei behoudt zichzelf het recht voor om een optreden op basis van veiligheid af te lassen. Onder veiligheid vatten wij omstandigheden die het ons onmogelijk maken om een optreden veilig uit te voeren. De bepaling of een handeling en/of situatie veilig is of niet, ligt bij de uitvoerder van het optreden.